Să ne rugăm pentru prietenia și buna înțelegere a popoarelor ortodoxe, pentru unitatea creștinilor și pentru deschiderea lumii către Hristos-Logosul dumnezeiesc!

luni, 28 ianuarie 2013

Interviul cu Marina Tarkovskaia de pe Trinitas TV, on-line

Interviul cu doamna Marina Tarkovskaia, realizat de TRINITAS TV în timpul Zilelor "Tarkovski în 2012" sub genericul "Andrei Tarkovski, un marturisitor in cinematografie" şi difuzat pe 31 decembrie 2012 poate fi vizionat on-line pe http://www.youtube.com/watch?v=24IwBoZ-8ec.

2 comentarii:

Anonim spunea...

Doamna Dulgheru, nici nu stiu ce cuvinte sa folosesc pt a spune cat de drag imi e mie acest blog, acest om de dincolo de blog, aceste cuvinte scrise nu doar frumos, ci si realist si profund. Ajung la mine. Iubesc filmul, iubesc filmele bune mai ales, desi din cand in cand imi permit sa ma uit si la vreo prostioara, de dragul vreunei dupa-amieze dedicate lancezelii, cu o cafea buna in mana :)
Il iubesc pe Tarkovsky si pe ucenicii lui (chiar recent revedeam Exilul, extraordinar de profund, minunat) si inca alti cativa regizori. Multumesc pentru postari. Eu simt lucrurile la fel, dar nu am darul de a exprima in cuvinte si cand va citesc parca citesc cu cuvinte ce e si in adancul meu. Asa ne completam noi oamenii unuii pe altii si asa intram in legatur unii cu altii fara macar sa ne cunoastem. Intalnirile se produc in alt registru si numai privit in Domnul toate aceste intalniri putem intelege, macar in parte, ce inseamna sa fim una.
Doamne ajuta!
Cu stima,
Iulia Stefan / iulia24@gmail.com

ELENA DULGHERU spunea...

Draga Iulia,
Iţi mulţumesc foarte mult pentru căldura şi sinceritatea cuvintelor, care... nici nu ştii cât sunt de importante pentru mine!
Da, există câmpuri "virtuale" (reale, dar nevăzute) care ne adună, şi astea sunt surprizele Domnului, încurajările şi răspunsurile Lui la scâncetul acela: "Doamne, adună-mă cu cei de o aceiaşi taină cu mine!". Nici nu ştii (sau poate, iată că începi să afli) câte întâlniri luminoase (şi dătătoare de forţă spirituală) se produc în acest fel!