Să ne rugăm pentru prietenia și buna înțelegere a popoarelor ortodoxe, pentru unitatea creștinilor și pentru deschiderea lumii către Hristos-Logosul dumnezeiesc!

duminică, 23 august 2015

Femeie creștin-ortodoxă din Siria, legată la stâlpul infamiei (2015)

Femeie creștin-ortodoxă din Siria, legată la stâlpul infamiei (2015)

2 comentarii:

Cristian spunea...

Elena, apreciez cometariile tale pe baza acestei postàri
http://www.activenews.ro/prima-pagina/Fotografie-infricosatoare-realizata-in-Siria-Cine-nu-o-va-scuipa-nu-are-onoare-595
càci în pofida reactiilor adverse si celor spuse în cadrul lor, ale tale denotà nu numai dragoste crestinà dar si discernàmînt, ponderatie si bunà màsurà, care sînt dupà spusele Sfîntului Antonie cel Mare cele mai mari virtuti!

Ele însà au fost gresit întelese si interpretate chiar în mod invers, càci au ajuns pe terenul unei sensibilitàti exacerbate de contextul sensibil al crizei migratorii si probabil la niste personalitàti prea emotionale si reactive.

În ce mà priveste viata mi-a aràtat si un duhovnic mi-a spus – pe bunà drepate cred eu – cà oamenilor e bine sà le spui doar ce pot auzi si întelege; de aceea FB îsi aratà mari limite din acest punct de vedere si poate fi ocazie de ispite, polemici si multà pierdere de timp.

Domnul sà-ti dàruiascà si în viitor discernàmînt, dragoste si har în toatà lucrarea pe care o faci pentru El si slava Lui si binele aproapelui.
Doamne ajutà!

Cristian

ELENA DULGHERU spunea...

Multumesc, Cristian, pentru vorbele calde, înțelepte și încurajatoare, ca și pentru urări, care sunt o formă de rugăciune.